VELKOOBCHOD

velkoobchod

 

DISTRIBUČNÍ FIRMA Organic Master s.r.o. se showroomem a obchodem Líčírna Organics se zaměřuje na dovoz a distribuci čisté, certifikované, designové a kvalitní přírodní a organické dekorativní kosmetiky i péče. Žádná z našich značek netestuje na zvířatech a svou udržitelnou filosofií se řadí k nejzodpovědnějším značkám na světě.

Na nabízené značky zastupujeme v České republice a na Slovensku.

Pokud byste chtěli prodávat následující značky, neváhejte nás kontaktovat na emailu

sales@organicmaster.cz

nebo

jana.k@organicmaster.cz

   


 

 

inikanew

 

O značce Inika

INIKA ORGANIC je světově první organická make-upová značka, která existuje už od roku 2006. 

Celosvětově první organická značka, která od roku 2006 mění pravidla hry. Nedělá kompromisy mezi dokonalými texturami, luxusním složením a maximální výdrží. Produkty jsou 100% přírodní, bez syntetických a živočišných látek a nejsou testované na zvířatech. Letos jde Inika Organic ještě o krok dál. Obměňuje nejen logo a design samotných produktů, zároveň se stává první plastově neutrální kosmetickou značkou na světě.

Ingredience

INIKA využívá nejkvalitnější certifikované organické a přírodní ingredience k výrobě produktů, které jsou nejen estetické, ale i vyživující a ošetřují pokožku. Tekuté produkty obsahují hydratační certifikované organické přísady, jako je aloe vera, jojobový olej a zelený čajový extrakt, které dokáží vypnout a hydratovat pokožku. Výtažek z kakadu švestky se nachází ve většině produktů a je bohatým zdrojem vitaminu C, který má intenzivní hydratační a anti-aging vlastnosti. 

Produkty z portfolia značky jasně dokazují, že mezi 100% přírodním složením, kvalitou a výkonem, nemusíme dělat kompromisy. Všechny produkty prochází klinickým testováním a velké množství světových ocenění i pozitivních recenzí od zákazníků mluví za vše.

 

Plastic Neutral 

Pečlivě posuzují, jaký dopad mají jejich obaly na životní prostředí. Protože chtějí dále rozvíjet ekologicky uvědomělou značku, která podporuje snižování jednorázového používání plastů, jsou všechny obaly recyklovatelné a udržitelné. Vaše oblíbené produkty jsou zabalené do zbytků z cukrové třtiny, hliníkových lahví, skleněných nádob, ale i těch plastových. Ovšem z recyklovaného materiálu zvaného PCR.

Inika Organic je navíc 100% plasticky neutrální. Výrazně snížili spotřebu nových materiálů a díky tomu mohou ušetřit až 35 tun plastu, který by jinak šel na skládku. Každý rok se na skládku dostane 350 milionů tun plastu. Každou minutu se do oceánů dostane 15 nákladních aut plastů.

inika12

INIKA ORGANIC rozšiřuje své clean beauty portfolio o řadu péče o pleť. Klíčovou složkou celé řady je patentovaný komplex látek Phytofuse Renew™, který si většina produktů této řady nese i ve svém názvu.

Stěžejní ingrediencí, která provází celou řadu Phytofuse Renew, je extrakt z magické růže z Jericha. Od pradávných časů je tato jedinečná a nezaměnitelná květina symbolem znovuzrození.

Další klíčové ingredience:

  • kořen maca (regenerace buněk)
  • extrakt z vinných jader Resveratrol (zpomaluje stárnutí pleti)
  • extrakt z mikrocitrusu australského (rozjasňuje a sjednocuje pleť)

 

INIKA ORGANIC Skincare využívá sílu aktivních ingrediencí, kterých obsahuje 5 %, což je 2x více, než v u běžně prodávané (mainstreamové) konvenční kosmetiky. Tato informace pochází z pětiletého výzkumu a následných klinických testů.

INIKA ORGANIC Skincare je vyrobena pouze z čistě přírodních ingrediencí. Minimální obsah organických ingrediencí v produktech je 70 %. Všechny přípravky jsou vhodné i pro vegany.

INIKA ORGANIC Skincare je balena v recyklovatelných obalech z materiálů z udržitelných zdrojů. Skincare řada obsahuje 12 produktů. 

certifikátyNEW

 

button3

 

 


 

ellisBANNER

 

O značce Ellis Brooklyn

Vůně Ellis Brooklyn vznikly jako pocta neochvějné lásky k psanému slovu, kterou v sobě zakladatelka značky, spisovatelka a dlouholetá redaktorka pro New York Times, Bee Shapiro, nezapře. Nechte se přenést do světa čistých a voňavých ingrediencí, které jsou inspirovány literaturou, poezií, verši a psaním písní.

"Mým cílem bylo vytvořit vůně s čistým složením a odpovědným získáváním ingrediencí" - Bee Shapiro

Hned od počátku se Bee rozhodla, že každá použitá složka bude posouzena z  hlediska bezpečnosti a jejího dopadu na životní prostředí. Zásadním krokem bylo vyloučit toxiny, které jsou široké veřejnosti známé, ale i ty, o kterých se příliš nemluví, přesto jsou používány ve velkém. Klasickým příkladem jsou silikony, používající se v kosmetických produktech, v parfumérském odvětví zase ftaláty, které se používají k zafixování syntetické parfemace. Ftalátů existuje několik druhů, dva nejškodlivější, DEHP a DBP, byly Evropskou unií již dávno zakázány. Jsou klasifikovány jako toxiny druhé třídy, způsobující reprodukční poruchy.

"Zavázali jsme se k udržitelnosti, čistým formulacím a neustálým inovacím v oblasti odpovědného získávání a složení ingrediencí. Svou uhlíkovou stopu kompenzujeme každoročním příspěvkem do Carbon Fund. Spolupracujeme se skladovými dodavateli s certifikací Ecocert a FSC. Používáme bakelitový kompresní uzávěr, který je biologicky odbouratelný a neobsahuje žádné petrochemické látky", říká Bee. 

 

Elis4

BEE SHAPIRO O ELLIS BROOKLYN

Posledních jedenáct let pracuji jako kosmetická redaktorka pro New York Times. Je to práce snů, která je o to sladší, protože jsem se do kosmetického byznysu zamilovala. Rukama mi prošlo nespočet produktů, a tak bych měla být posledním člověkem, který řekne, že svět potřebuje další kosmetickou značku. Osud tomu chtěl jinak. V roce 2013 jsem otěhotněla a čekala svou první dceru Ellis, v té době jsem také žila v Brooklynu (odtud název značky Ellis Brooklyn).

Vždy jsem milovala vůně – je to mocný, neviditelný jazyk, který dokáže vyprávět příběh nebo vykouzlit vzpomínku jediným přičichnutím. Právě v těhotenství jsem se začala mnohem více zajímat o složení produktů a zjistila jsem, že neexistují žádné sofistikované vůně s čistým složením.

Naší filozofií je vyváženost: preferujeme přírodní materiály pro jejich komplexnost a krásu, ale pokud jsou bezpečnější nebo udržitelnější, použijeme syntetické materiály. Věříme, že stejně jako existují prospěšné přírodní látky, existují také rizikové přírodní látky (u parfémů to mohou být i přírodní esenciální oleje, které mohou vyvolávat alegrie nebo podráždění kůže, pracovat s nimi by měli převážně odborní aromaterapeuti).

A stejně jako existují bezpečné syntetické látky, existují i nebezpečné nebo nekvalitní syntetické látky. Těm se vyhýbáme. Zároveň víme, že mnoho přírodních látek ve skutečnosti obsahuje velmi vysoké množství alergenů, zatímco syntetické látky nabízí solidní bezpečnostní kompromis s minimálními nebo žádnými dráždivými látkami.

I přes to, že je značka americká, se řídí pravidly Evropské unie, která zakazuje více než 1300 přísad, zatímco v USA se kosmetické produkty regulují jen stěží. Pro představu – zakázáno je zde pouze kolem 30ti přísad. Pravidla Evropské unie dále porovnávají s pravidly v Austrálii, Japonsku a Kanadě i s každým novým vědecky podloženým výzkumem. Zároveň dodržují pravidla testování IFRA, což jsou dobrovolné normy pro bezpečnost vůní.

V Ellis Brooklyn jednají se zákazníkem transparentně a na rovinu.

PRODUKTY JSOU VEGANSKÉ, NETESTOVANÉ NA ZVÍŘATECH, BEZ PARABENŮ A FTALÁTŮ.

 

 


 

paletky

O Āether Beauty 

Zero Waste & Natural, až 70% organic s 30% minerály/polodrahokamy

Āether beauty založila v roce 2018 Tiila Abbitt - vášnivá a úžasně kreativní žena, která má více než jedenáctileté zkušenosti na poli vyvíjení produktů (pro Sephoru) včetně prestižního mezinárodního kosmetického průmyslu.Tiilu nadchla udržitelnost a zodpovědný přístup k lidskému zdraví i přírodě. Rozhodla se proto tyto principy aplikovat i do všech svých produktů. Ve svém osobním životě je Tiila vášnivou příznivkyní organických produktů, vždy se snažila pro své potřeby najít přírodní a organickou alternativu. Od výživy a jídla obecně přešla ke zkoumání líčidel. Zjistila, že na trhu nejsou produkty, které by jí vyhovovaly složením a zároveň se vyrovnaly konvenčním produktům, se kterými byla zvyklá každý den pracovat. Chyběl jí dostatečný výběr barev, stejně jako opravdu udržitelné obaly. Obaly v kosmetice jsou velmi důležité téma, protože zejména plastové obaly kosmetických produktů jsou obrovským zdrojem globálního znečištění. Toho si byla velmi dobře vědoma, proto chtěla Tiila vytvořit značku, která je opravdu etická a udržitelná ve všem, co vytváří. Tím, že vytvořila první, 100 % recyklovatelnou paletu očních stínů na kosmetickém trhu, umožnila všem přístup k opravdu udržitelným produktům.

Aby Āether Beauty minimalizovala ekologickou stopu a zamezila využívání levné dětské pracovní síly (běžné havně při těžbě slídy mica) jsou všechny její ingredience a minerály pouze z udržitelných, etických a fair trade zdrojů. Proto jsou dobré pro vás a nezatěžují naši planetu. Zároveň podílem ze zisku přispívá na ekologické a humanitární aktivity 1% For Planet .

Ingredience

Paletky Aether jsou přírodní, obsahují až 70% přírodních a organických ingrediencí a 30% minerálů a polodrahokamů. Oční stíny obsahují organický rakytníkový, levandulový, opunciový, šípkový a kokosový olej, bambucké máslo a drahé kameny rozemleté na jemný prášek pro ten nejzářivější pohled. Diamantový prášek a krystaly v Āetheru jsou nádherné a magické, mají ale také úžasné vlastnosti. Krystalové "infuze" pomáhají odrážet tvrdé světlo od pokožky, jsou to maskující insta filtry jemných linií vrásek a mají i blahodárné a ochrané schopnosti. 

  • ametystový prášek – uklidňující kámen, vyzařuje infračervené paprsky, které zvyšují krevní oběh v pokožce, zklidňuje záněty a zarudnutí, jeho záporný iontový náboj pomáhá detoxikovat pokožku tím, že z ní "vytahuje" toxiny a volné radikály, o ametystu je také známo, že se zaměřuje na růst bakterií, takže je prospěšný pro pokožku náchylnou k akné
  • diamantový prášek – tento vysoce vibrační kámen pomáhá stimulovat produkci kolagenu, snižuje riziko poškození sluncem a rozjasňuje pokožku
  • topaz – uvolňuje napětí, které může způsobit předčasné stárnutí
  • safír – pomáhá zklidnit, hydratovat a uklidnit pokožku a vytvořit tak hladkou a rovnoměrnou záři
  • jantar – kyselina jantarová nalezená uvnitř jantaru je silný antioxidant, pomáhá v boji proti škodlivým účinkům volných radikálů na kůži
  • rubínový prášek – pomáhá hydratovat, vyživovat a chrání pokožku před stárnutím
  • růženínový prášek – pomáhá redukovat výskyt vrásek, zarudnutí a jemných linií, uklidňuje zánět, uvolňuje napětí a podporuje hojení kůže

Tiila věří, že pomáhat přírodě a vracet jí její štědrost tím, že se chováme udržitelně, je jediným způsobem, jak uchovat tuto planetu jako místo pro život i pro další generace. Co je dobré pro vás, je dobré pro vaši pleť i pro planetu  #goodvibesbeauty

 

paletky1

logo_1pct-vert_standard_color2Leaping_bunny_ILIABCorp_Logo     fsc-logo2

 

button3

 


 

GRESSA SKIN

 upr2gressa1mala

 

O značce Gressa Skin

Gressa se zrodila z touhy vytvořit něco výjimečného, co je opravdu hodno jemné ženské pleti. Gressa je splynutím vědy, lásky a umění, to vše zabaleno do nádherných lahviček z fialového skla. Oslavuje glamour a sex appeal, elegantní péči o pleť, syté pigmentované barvy spolu s organickými a divoce sbíranými ingrediencemi. Přitom zůstává čistá, bez silikonů, konzervantů a čehokoliv, co je zdraví škodlivé.

Zakladatelka Světlana vycházela z vášně pramenící v rodinné historii – z tradičního bylinkářství daleko ve východním Rusku, její vlastní vědecké činnosti a touhy nahradit moderní konzumní návyky jednoduchými a zároveň výjimečnými každodenními rituály. Záměrem značky Gressa, která se zrodila v USA v Seattlu, je překročit zelenou krásu a očistit slovo “zelená” od stigmat a stereotypů.

Gressa je filozofie, samostatný přístup k životu. Průkopník. Doslova revoluce. Kolekci Gressa tvoří jak lékárenské složky inspirované každodenními rituály, tak i doslova glamour pečující kosmetikou .

„Zvu vás teď na procházku světem zázračných textur, dokonalých vůní a té nejkrásnější pleti, jakou jste kdy měly. Chtěla jsem, aby můj produkt reprezentoval to, po čem každá žena touží: účinnou řadu, která je zároveň ztělesněním slova “couture” a přitom zůstává nekompromisně čistá. Mým snem je propašovat do koupelny, kabelky a nočního stolku každé ženy krásnou skleněnou lahvičku naplněnou něčím víc, než jen kosmetikou - zkrášlující zkušeností, která ji povznese a inspiruje, aby byla autentická, nepřistupovala na kompromisy a byla nebojácná" říká Světlana.

Gressa stvořila první opravdový Medium - Full Coverage, Long Lasting makeup MINIMALIST CORRECTIVE SERUM FOUNDATION

Je to sérum. Je to make-up. Je to revoluce. Tato sametová formule je jako lehoučký závoj a přitom skvěle kryje - nic takového jste ještě neviděli. Raw minerální pigmenty ve spojení s Gresa Healing ComplexTM, naše vlastní směs rostlinných extraktů, pro dokonalou harmonii, rozjasnění a prozáření s vrstvitelným, bezchybným finishem. GRESSA Healing ComplexTM je naše vlastní směs pečlivě vybraných rostlinných extraktů, které pečují o vaši pleť a přinášejí jí dokonalou harmonii, rozjasnění a prozáření. Minerály zajišťují sjednocení tónu pleti a přirozený finish. Před použitím protřepejte, aby se složky dobře promísily. Kápněte si do dlaně 1-3 kapky. Rychla naneste Serum Foundation na místa, kde je nejvíce nedokonalostí. Pro dokonalé rozetření produktu použijte Air Focus Brush.

Snímek obrazovky 2020-06-09 v 16.42.01banner2Leaping_bunny_ILIA

button3

 


  

 

banneralima

O značce Alima Pure

Alima Pure je odbornicí, pokud jde o vysoce kvalitní make-up navržený pro moderní ženu, s řadou úžasných barev, které pomáhají vyzdvihnout přirozenou krásu. Make-up je vyroben z přírodních ingrediencí určených pro jakoukoli zátěž a dlouhortvající efekt. Je vyrobených z nejkvalitnějších, nejčistších minerálních pigmentů, olejů, vosků a bylin a speciálně zpracovávaných, aby poskytli bohatý, výrazný pigment, kryvost a sametovou záři. Výsledkem je nádherně lehký hedvábný pocit a dlouhotrvající vzhed, díky němuž vaše skutečná krása vynikne. 

Produkty poskytují výborné krytí bez pocitu nánosů, luxusní barevné variace. Alima Pure se řídí podmínkami pro výrobu podle evropské certifikace BDIH, vlastní certifikáty jako Carbon Neutral nebo 1% For Planet důležitý pro všechny udržitelně smýšlející značky a Reffilable filosofií pro zmírnění odpadu díky možnosti doplňování vypotřebovaných produktů.

Pečující Ingredience & 100% Natural & Vysoká kvalita & Cruelty Free

Jen přírodní, čisté minerály, oleje a vosky a byliny z přírody. To je vše, co najdete v kosmetice Alima Pure. Žádné toxiny, žádné dráždivé látky, žádné konzervační látky, jen čistá krása. Alima Pure makeup neobsahuje žádné parabeny, sulfáty, syntetické barviva, ftaláty, dimethikon, ropné látky, mastek, oxychlorid bizmutu nebo nanočástice. Jejich kosmetika je prakticky bez alergenů a senzibilizátorů a je přirozeně antibakteriální. Všechny použité složky jsou vytvořeny z přírodních minerálů a minerálních pigmentů, které jsou pečlivě vylepšeny v laboratořích podle velmi specifických norem stanovených FDA a evropskou směrnicí pro kosmetiku. 

Alima Pure Makeup je vyrobena z vysoce kvalitních přírodních složek, jako je oxid železitý, kaolin a slída, které se používají s minimálními přísadami pro maximální výkon. 100% čisté pigmentové látky jsou prospěšné pro vaši pokožku, které nabízejí ochranu proti slunci a jsou protizánětlivé. Alima Pure makeup je také bez lepku a není nikdy testován na zvířatech.

BCorp_Logo       logo_1pct-vert_standard_color2      carbon-neutral-300x300      

WEB_Alima_Liquid

button3

 

 


 

 

dafnas1 kopie

O značce DAFNA'S PERSONAL SKINCARE

Dafna's Personal Skincare je oceňovaná 100 % přírodní španělská značka vytvořená charismatickou holistickou léčitelkou Ayurvédské tradice a aromaterapeutkou Dafna. Její studium v Londýně a Tel Avivu ji přivedlo k myšlence vytvořit detoxikční a anti-age organickou péči o pleť založenou na tradiční ayurvédké filosofii s bioaktivními složkami v kombinaci s vysoce pokročilými vědeckými biotechnologiemi. 

Obsahuje Certifikované Ingredience

Více než 40 pečlivě vybraných přírodních účinných látek (botanické výtažky, esenciální oleje a další pokročilé biotechnologické rostlinné ingredience), které synergicky společně vytvářejí nejúčinnější, zdravější a bezpečnější produkty, podléhající přísným pravidlům Ayurvédy.

Dafna's Personal Skincare používá látky s nízkou hmotností molekul, aby se maximalizovala jejich penetrace a účinnost pro dosažení zdravé a krásné pleti.Viditelné a klinicky prokázané změny lze pozorovat již po několika dnech používání. Navíc je pleť chráněna před nahromaděním volných radikálů a vnějšími vlivy. Tím se známky stárnutí zpomalují a zlepšuje se struktura pokožky.

Nejstarší léčebný systém Ayurveda & Essential Oils 

Základem výrobků Dafna's Skincare je ayurvédská filozofie (Ayur '= život, Veda = znalost), která vidí tělo a mysl jako silně propojené. Používáním přírodních produktů s výběrem esenciálních olejů a rostlinných výtažků podle ayurvédské tradice, člověk výrazně zlepšuje svou pokožku i pohodu. Podle ayurvedských principů existují 3 základní Doshas (neboli typy lidí) - Vatta, Pitta a Kapha, které jsou v různé míře přítomny v každé osobě. Zachovávání těchto Doshasů v rovnováze je klíčem ke zdraví všech systémů těla včetně kůže. Produkty Dafnas's Skincare jsou navrženy tak, aby pomohly zachovat rovnováhu mezi jednotlivými typy.

Používáme 100% přírodní a bio-éterické oleje, které mají přirozené obnovovací vlastnosti. Mnoho olejů má silné antibakteriální, antivirové, protiplísňové nebo protizánětlivé účinky, které jsou příznivé pro pokožku. Některé látky zjěmňují a zklidňují, zatímco jiné působí na omlazení a pozvedají ducha.

Chemické složení esenciálních olejů je vysoce kompatibilní s lidskými buňkami. Při aplikaci na kůži se éterický olej vstřebá do hlubších vrstev a do krevního oběhu pokožky během několika minut. Při vdechování aroma pronikne do limbického systému mozku, který je zodpovědný za emoce či vzpomínky.

100% Veganské & netestováno na zvířatech 

Dafna's produkty jsou veganské a nikdy nejsou testované na zvířatech.

Čerstvě vyráběné v malých dávkách

Produkty jsou vyráběné v malých dávkách, aby bylo dosaženo optimální čerstvosti a účinnosti. Nejkvalitnější péče o pleť je v čerstvém výrobku, aby byly aktivní látky co nejúčinnější! 

Ekologické obaly 

Dafnas Skincare obaly jsou vyjímečné svoji kvalitou a poskytují produktům optimální ochranu před nežádoucími účinky světla. Tmavě fialové sklo navíc zvyšuje trvanlivost produktů a prodlužuje jejich účinnost. Používá recyklovatelné obalové materiály a většina z nich je i znovu použitelná. 

Certifikovaný produkt BioCert Itálie http://www.biocertitalia.com/it/

Klíčové ingredience najdete zde.

 "Každý z produktů společnosti Dafna's je mnohem více než kosmetický výrobek; je to obřad, pocit, skutečný wellness zážitek uvnitř i navenek."

 dafnas-biocert-1dafnas-ayurdevic-1dafnas-biotechnology-1dafnas-gluten-free-2dafnas-vegan

    Internation Beauty Awards 

  Shortlisted_logo (1)     Snímek obrazovky 2018-11-08 v 10.43.07WINNER 2017 BEAUTY SHORTLIST AWARDS 300dpi   BSL - Editors Choice 2016 500BSL - Editors Choice 2018_ILLUMINATE    2018 WINNER LOGO (1)   Snímek obrazovky 2020-05-02 v 14.21.19BSL-awards-2020_5_1024x

_MG_1448-Editar

 

button3

 


 

 

Alyaka_1241x471px

 

O značce (M)ANASI 7

(M)ANASI 7 je švédská dekorativní kosmetika, která spojuje vlastnosti výživných a organických složek s výkonem běžných syntetických produktů. Kolekce je vytvořená z nejkvalitnějších přírodních, divoce rostoucích a certifikovaných ekologických surovin. Zakladatelka (M)ANASI 7, Susanne Manasi, má více než 20 let zkušenosti jako profesionální make-up artist a více než 6 let jako vývojářka a tvůrkyně kosmetických produktů. Její hluboké odhodlání žít zdravý a udržitelný život je hlavní měřítko přísného výběru surovin, které vkládá jak do svého těla, tak i na jeho povrch. 

Zdůrazňuje, jak je důležité stravovat se především organickými a nezpracovanými potravinami z evolučního hlediska a udržovat tak svůj imunitní systém silný a střevní bakterie zdravé. Důlěžitý mikrobiom existuje jak v našem střevě, tak na pokožce. Z tohoto pohledu se u Susanne přirozeně vyvíjel holistický přístup, aby mohla žít plně vědomý a zdravý život.

(M)ANASI 7 je vytvořená tak, aby nabízela co nejvíce udržitelný způsob výroby svých kosmetických produktů díky nadčasové multifunkčnosti a prostřednictvím procesů udržitelného rozvoje a minimalizovala tak dopad na životní prostědí. Aby bylo dosaženo co nejvyšší kvality, vytvořila Manasi minimální požadavky na celý výrobní cyklus s názvem Deklarace (7).

Deklarace (7) je základem hodnot, vize, odpovědnosti a základních stavebních bloků. Obsahuje kritéria pro nekompromisní kvalitu a je založena na dlouhodobých zkušenostech a znalostech Make-up artistky Susane Manasové. 

Certifikované organické Ingredience

(M)ANASI 7 využívá certifikované organické suroviny jako například organické oleje, másla, vosky, rostliny či květiny, které jsou pěstovány v souladu s předpisy EU pro ekologické zemědělství. Suroviny musí být vyrobené způsobem schváleným ekologickým certifikátem, který vyžaduje vysoké standardy týkající se výrobních metod. V ekologickém zemědělství se nevyužívají toxické pesticidy, herbicidy, fungicidy ani chemická hnojiva a geneticky modifikované organismy. Certifikované ingredience které (M)ANASI 7 využívá jsou vyráběny procesey šetrnými k životnímu prostředí, rychle a snadno biologicky rozložitelné a také obnovitelné v přírodním biologickém cyklu. 

Biologické zemědělství je jednoznačně lepší jak pro naše prosředí, tak pro náš organismus, pracuje v souladu s přírodou a né proti ní. Ingredience jsou kontrolované a certifikované ECOGRUPPO Italia 

Divoce sklizené Ingredience

(M)ANASI 7 využívá látky z přírodních, divoce sklizených rostlin sbíraných ve volné přírodě. Tyto složky a zároveň i produkty které je obsahují se bohužel nemohou označovat jako organické (certifikované), protože nejsou zemědělské a díky tomu nepodléhají kontrole certifikačních společností. Susan Manasi se rozhodla využívat i tyto rostliny a látky z nich s jejich unikátními vlastnostmi díky růstu ve volné přírodě a zároveň tím podpořit i drobné subdodavatele, kteří nemají kapacitu na ekologické osvědčení, ale stále dodržují stejné vysoké standardy platící pro ekologické zemedělství.

(M)ANASI 7 a udržitelnost

Můžeme snížit dopad na životní prostředí. Nabízíme udržitelné obaly vyráběné šetrně za použití 32% rostlinného celulózového materiálu pocházejícího ze dřeva v kombinaci s odolnými materiály z obnovitelných zdrojů, které nepochází z ropného průmyslu.

Opětovné použití krásných dóz na krémy, nebo cokoli, co vás napadne je způsob, jak zabránit nárustu odpadu do odpadního řetězce. Možnost znovu využít některý z obalů je důležitým krokem k udržitelnějšímu působu výroby kosmetických výrobku. Můžeme tak šetřit droje naší země a snižovat znečištění, včetně skleníkových plynů zodpovědných za globální změny klimatu.

biologico-UE-300x200

Manasi7 — Product Collection Images 3+    

 

button3

 


 

 

O kosmetice NUI - 100% vegan, 100% natural, více jak z 80% BIO, Cruelty-free, Gluten-free, Cool!

NUI Cosmetics je 100 % přírodní, jedinečná, vysoce výkonná a pečující dekorativní kosmetická značka z Berlína, která nabízí luxusní BIO produkty ve stylových barvách a s moderním, nadčasovým designem. NUI ve svých produktech využívá BIO přísady z ekologického zemědělství, které dokonale přilnou k pleti, nezatěžují ji, ale naopak jí regenerují a posilují. 

NUI je v Maori jazyce slovo "velkolepý"  a tím značka NUI opravdu je: 100% vegan, 100% natural, více jak z 80% BIO, Cruelty-free, Gluten-free, Cool!

NUI Cosmetics byla založena Swantje van Uehm, bývalou produktovou manažerkou pracující pro prestižní přírodní značky. Swantje pracovala mnoho let v kosmetickém průmyslu, ale chyběla jí jediná věc: rudá, jasně červená sexy rtěnka bez syntetických přísad, která je také veganská. A tak začala pracovat na vytvoření svého snu a dala vzniknout stylové, jedinečné značce, splňující ty nejpřísnější podmínky pro bio/přírodní dekorativní kosmetiku.0109e34431fa3432cea02a3a6e409856

Kvalitní ingredience

100% přírodní složení, gluten free a s obsahem nejméně 70% bio surovin pocházejících z ekologického zemědělství je NUI jednou z nejčistších značek na světě. Přírodní suroviny, které využívá, jsou nejvyšší kvality, jsou pečlivě testovány a zaručují vám vysokou výkonost, ale také výživu a péči o pokožku. Produkty obsahují ingredience jako aloe vera, ricinový či jojobový olej, heřmánek, přírodní másla a vosky, extrakty z bylin či rýži. Kosmetika neobsahuje syntetické vonné látky, umělá barviva, parabeny, ftaláty, nanočástice či těžké kovy či karmín.

Cruelty free & Ethical

Nui Cosmetics je založená na přesvědčení, že žádné zvíře nemusí trpět pro sexy červenou rtěnku. NUI nikdy netestejuje na zvířatech a jejich produkty jsou kompletně veganské. Filosofie NUI je neubližovat zvířatům, naší pleti ani planetě a prostoru okolo nás. Její skleněné lahvičky jsou dále recyklovatelné a pro ostatní produkty využívá recyklovaný plast. Tmavě fialové sklo navíc zvyšuje trvanlivost produktů a prodlužuje jejich účinnost.

 

Mascara_BannerB

 

button3

 


 

AEOS 02+

O Značce AEOS ( Active Energised Organic Skincare)

Napadlo vás někdy, jaké by to bylo, kdybyste zašli ještě dál? Až za hranice samotné podstaty organické kosmetiky? Jaký by to byl pocit, zachytit životadárné přírodní síly přímo v jejich zdroji a propojit je s nejnovějšími vědeckými poznatky? Mohla by to být cesta k pleti v její nejkrásnější možné podobě?

Nad těmito otázkami se zamýšlela už v roce 2010 Vicky Wall a její spolupracovník Mike Booth. Výsledkem je Aeos. Značka nové generace, pokročilé biodynamické pečující kosmetiky.

Aeos dokáže zhmotnit sen o rozzářené pleti. Nemluvíme o pozlátku na povrchu. Mluvíme o vašem pocitu a její energii – jako by doslova zářila zevnitř: jemná, hebká a vyživená na dotek. V nejvyšším stupni vizuální kondice, v jakém jen může být. V dokonalé harmonii pro vás. Nečekejte komplikované postupy, ani záplavy zbytečných produktů. Nečekejte ani chemikálie a syntetické složky. To, co je v přírodě účinné, není nikdy komplikované. V produktech Aeos vaši pleť hýčká příroda ve své největší síle.

Biodynamická farma Shire Farm (oceněná certifikátem Demeter)     

Představte si ráj přírody ve své nejčistší podobě. Ráj ve velikost dvou set fotbalových hřišť. Farma značky Aeos se nachází v Anglii a nese název Shire Farm. Pěstují se zde známé byliny a rostliny, země je hluboce vyživená a divoká zvířata a přirozené procesy souzní v čiré harmonii. Každá jedna vypěstovaná ingredience je energeticky obohacená, aby zajistila maximální působení svých živin a účinných látek. Shire Farm je místo, kde život jednoduše vzkvétá.

Vodu farma získává z vlastní artéské studny. O takto získávané vodě se hovoří jako o daru země. Voda je pomocí nejmodernějších technologií obohacená o energii a čistotu krystalů. Tým vizionářských farmaceutů a znalců prastaré alchymie takto propojuje přírodní síly s nejnovějšími vědeckými poznatky. Tento tým odborníků, vyvíjejících produkty Aeos, sdílí vědomí, že krása dalece přesahuje úroveň kůže. Naznačují nám tím, že celková harmonie souvisí i s tím, co na kůži denně aplikujeme. Budují svůj vlastní způsob, který je laskavější k přírodě, čistší ve svém složení, a tak docílit nesrovnatelných výsledků v péči o pleť.

Transformace pleti

Z procesu pěstování jsou nekompromisně vyloučena veškerá syntetická hnojiva a pesticidy. V produktech Aeos tedy nikdy nebyly a nejsou žádné zbytky toxických a obtížně odbouratelných látek, tzv. reziduí. Jsou striktně dodržovány principy biodynamického zemědělství a respektován přírodní ekosystém v celé své rozmanitosti. Holistický přístup k pěstování přináší harmonické a soběstačné životní prostředí, kde rostliny prosperují. Je jim umožněno dosáhnout své největší síly a tím pádem přinést největší možný užitek vaší pleti.

Transformace země

Krásný vzhled nemusí být vykoupen na úkor země. Biodynamické zemědělství je jednou z nejetičtějších a nejudržitelnějších forem zemědělství. Navíc prokazatelně produkuje čistší a účinnější ingredience. Obhospodařováním krajiny těmito průkopnickými metodami je jí zajištěno zdraví a úrodnost na mnoho dalších let.

Proč to funguje aneb celek je větší, než součet jeho částí. – Aristoteles

Harmonizace různých aspektů půdy bez použití umělých hnojiv zvyšuje sílu, odolnost a vitalitu rostlin a bylinek. Díky této péči jsou sklizené rostliny skvěle vyživené dobře obhospodařenou půdou a díky tomu nás odměňují účinnými esencemi.  Produkty Aeos obsahují kromě surovin z vlastní farmy i ingredience z pečlivě vybraných výjimečných organických a biodynamických farem po celém světě.

Pečlivě vybraná kombinace ingrediencí je vždy efektivnější, než každá jedna složka sama o sobě. V pozornosti vůči detailům a hlubokému porozumění energetickému bohatství všech ingrediencí spočívá jedinečnost produktů Aeos. Jednotlivé složky jsou součástí celku, který byl vytvořen s obrovskou péčí a znalostmi jak propojit jednotlivé vlastnosti ze všech „tří říší“, pro jeho největší efekt. Minerální říše krystalů a drahých kamenů; rostlinné říše bylin, rostlin a stromů; a říše lidí a barev, které se týká zejména vnímání světla a barev.

Energie kristalů

Aeos používá ve svých produktech spagyrické tinktury - tekuté drahé kameny a krystaly, připravované ručně podle prastarých alchymických technik. Příprava jedné tinktury je otázkou až jednoho roku jejího zrání. Díky tomuto postupu v sobě skrývají obrovskou energetickou aktivitu a s pomocí synergie všech látek, které společně zrají, je v jejich moci právě tato síla – pozitivně působit na tělo a mysl jako celek. Spojením alchymických technik a nejmodernějších vědeckých poznatků v péči o pleť se produkty Aeos stávají prostředkem, díky němuž mohou tyto tinktury působit přímo na naše energetické pole. V oblasti krásy jde o skutečně unikátní přístup k holistickému pojetí péče o pleť a celkové harmonii.

Energie vody

Voda, kterou používáme do produktů Aeos, pochází z podzemního zdroje, kde neustále proudí – artéské studny.  V trubkách voda proudí ve spirálách, stejně jako v řece. Tento proces ji očistí od bakterií, a zároveň zvyšuje její energii. Následuje třífázová filtrace, která odstraňuje všechny nadbytečné kovy, přirozeně obsažené v horninách, ze kterých voda vyvěrá. Poté proudí voda do komor s krystaly, což ji stabilizuje a obohacuje. Krystaly a drahé kameny se vyvíjely v průběhu milionů let a nesou v sobě pozitivní energii, kterou lidstvo od nepaměti využívalo pro navození pohody, relaxace a vnitřního klidu. Tato pozitivní energie se z krystalů a drahých kamenů přenáší do paměti vody. Po stabilizaci a obohacení vody krystaly, prochází dalšími vírovými trubkami do nádrže, kde probíhá elektrostatická indukce (ESI). ESI voda je přirovnatelná k té z vodopádu, která dopadá na žulovou desku z cca 100 metrové výšky, což způsobuje ve vodě mikroskopické vibrace. To znamená velký benefit ve vztahu k pleti – ESI voda snáze prochází polopropustnou membránou naší pokožky.

Nejčastější zpětnou vazbou, kterou dostáváme od našich zákazníků je: “Má pleť nikdy nebyla tak dokonale hydratovaná”.

Veganské & netestováno na zvířatech 

Produkty  AEOS jsou veganské a nikdy nejsou testované na zvířatech.

Získaná ocenění

Aeos je oceňován kosmetickými redaktory po celém světě jako nejmodernější přírodní pečující kosmetika, která nedělá kompromisy. Aeos viditelně mění pleť. Mění také způsob, jakým muži i ženy na svou pleť nahlížejí. Kdokoliv jsou, kdekoliv jsou a kýmkoliv se cítí.

awards

Udržitelnost

Všechny AEOS výrobky jsou v recyklovaném plastu, který je možné znovu recyklovat.

image-CMYK UPR1

 Internationaal_logo_Demeter     NaTrueVelky

 

button3

 


  

Sappho New Paradigm. Pro krásu, výkon a udržitelnost. 

Každá složka, vybraná pro naše produkty, splňuje přísná pravidla s cílem vylepšit vizuální i pocitový prožitek při používání kosmetiky. Žádná ze složek není na stránkách EWG Skin Deep Site hodnocena hůře než 2, (zelené hodnocení 1 - 2 se vztahuje na prospěšné přírodní a organické látky) a všechny jsou veganské. Výrobky jsou vyráběny v Kanadě, v provozovně s nulovou uhlíkovou stopou. Značka aktivně hledá jiné možnosti obalových materiálů než plasty.

Příslib od značky byl a stále je, že tak jak rostou, budou více a více přátelštější k přírodě.

O značce

Sappho New Paradigm je kanadská řada luxusní rostlinné kosmetiky. Založila ji JoAnn Fowler, makeup artistka nominovaná na ceny Emmy. Sappho nabízí luxusní, veganské složení, vytvořené pro dokonalý výkon, bezpečí a krásu.

Produkty Sappho jsou vyráběny z nejkvalitnějších certifikovaných organických složek včetně fytonutrientů, antioxidantů a jsou testovány profesionálními makeup artisty.

Sappho je nezávislá, dbá na transparentnost složení, podporuje kreativní cíle, férový přístup ke všem živým bytostem, feminismus a globální udržitelnost.

Sappho příběh

Pojmenováním Sappho vzdáváme hold 2000 let ženského umění a vytrvalosti – naše múza Sapfó psala o svém prožívání krásy a lásky v první osobě. Platón ji označila za nejvýznamnějšího umělce své doby. Její slova a přístup k životu mají pro nás v současnosti větší význam, než kdy předtím.

„Co je krásné, je i dobré, a co je dobré, brzy bude i krásné.“ 

New Paradigm

New paradigm se vztahuje k nové době, k lidem, kteří činí informovaná, vědomá rozhodnutí, o tom, co dávají svému tělu – zevnitř i zvenku: k transparentnosti složení a víře, že používání čisté kosmetiky je projevem revoluce, jejímž důsledkem bude povznesení všech.

 

Snímek obrazovky 2019-04-04 v 21.42.51

Snímek obrazovky 2019-04-04 v 21.43.04

 Cruelty+Free_500ecocert       certified-vegan

  

button3

 


 

20180623-IMG_84348 kopie 

O značce SUNDAYS Nail Polish

“Jako majitelka salonu jsem tam trávila většinu dne a uvědomila jsem si, že téměř nepřetržitě dýchám toxické chemikálie. Bylo nemožné to změnit, protože neexistovaly žádné alternativy, které by splňovaly kvalitativní a estetické požadavky.” - Amy Ling Lin, zakladatelka & CEO.

Lin si uvědomila, že v nehtovém průmyslu se skrývá obrovský problém. Nejznámější laky na nehty obsahují toxické složky, škodlivé pro zákazníky, majitele a zaměstnance obchodů, které mohou mít značný zdravotní dopad na lidský organismus, jako například zvýšené riziko onemocnění rakovinou.

Sundays byl mezi prvními, kdo začal vyrábět netoxické, na zvířatech netestované, veganské produkty pro péči o nehty. Naší prioritou je vytváření krásy, která jde ruku v ruce se zdravím a pohodou.

 Proč si vybrat laky SUNDAYS 10-free?

  • díky naší bezpečné & 10-free receptuře ochráníte sebe, své zaměstnance i zákazníky
  • zvyšte své příjmy zavedením nové značky
  • získáte nové zákazníky díky společné propagaci se SUNDAYS
  • vystupte s unikátní netoxickou nabídkou, která zvýší váš obrat
  • staňte se lídry ve světě krásy a nehtového průmyslu

V posledních 12 měsících přidalo 34% salonů nové služby v reakci na zvyšující se poptávku po “netoxické kráse”. Buďte mezi prvními, kdo zahrne SUNDAYS do své nabídky.

Laky na nehty SUNDAYS jsou 10FREE + ANIMAL DERIVATE FREE & GLUTEN FREE.

Typický lak na nehty obsahuje chemikálie, které poškozují nehty, jako jsou:

  • Parabeny: Parabeny zabraňují růstu hub, kvasinek, plísní a bakterií v kosmetice. Objevují se v deodorantech, antiperspirantech a jakýchkoli kosmetických přípravcích s výrazným obsahem vody, jako jsou šampony, kondicionéry, pleťové vody a mléka, přípravky na čisťění pleti  a sprchové gely. Jsou agonisty estrogenu (což znamená, že napodobují estrogenní hormon v těle) a mohou se vázat na buněčný receptor estrogenu. Estrogen je hormon, který informuje buňky v našem těle. Buňky využívají tyto informace při vývoji a při celulárním chování. Pokud je zpráva přerušena parabenem, buňka se může rozvíjet nesprávně nebo se chovat způsobem, jakým by se buňka neměla chovat. Bylo zjištěno, že tumory rakoviny prsu mají vysoké úrovně určitých forem parabenů. Neexistuje prokázaná vazba mezi parabeny a rakovinou prsu, ale rozhodně se to týká této tématiky.
  • Sírany:  Sírany jsou povrchově aktivní látky, které při přidávání do čistících prostředků zlepšují jejich čisticí schopnost. Hlavním problémem se sulfáty je, že způsobují podráždění pokožky, a proto jsou odstraněny z mnoha kosmetických a čisticích prostředků.
  • Formaldehyd: Formaldehyd byl běžně používán v nehtových tvrdidlech a laku na nehty, přestože byl klasifikován jako známý karcinogen americkým národním toxikologickým programem. Používá se také jako tkáňový fixační prostředek a balzamovací činidlo.
  • Formaldehydová pryskyřice: Syntetický polymer používaný v obvodových deskách a lisovaných produktech, jako jsou míče, povlaky na bazény a lepidla. 
  • Kafr: Camphor je další chemikálie používaná v procesu balzamování, ale má také použití jako změkčovadlo nitrocelulózy a ohňostrojů. Je vysoce hořlavý a toxický i v malých dávkách. 
  • Toluen: Organické rozpouštědlo se schopností rozpouštět barvy, pryž, inkoust, lepidlo či laky mezi ostatními produkty. Často se používá jako oktanový posilovač pro spalovací systémy. 
  • Dibutylftalát (DBP): DBP je plastifikátor a běžné aditivum pro lepidla. Existuje podezření, že DBP může narušit endokrinní systém a byl omezen použitím v kosmetice Evropskou unií. 
  • Triphenol-fosfát (TPHP): TPHP je změkčovadlo a zpomalovač hoření. Po schválení v roce 1910 byla nízká priorita pro testování, protože způsobila minimální podráždění pokožky a mírné podráždění očí. Používá se v laku na nehty, aby byl přípravek méně hořlavý a zlepšil přilnavost lesku k hřebíku. TPHP je endokrinní disruptor , což znamená, že může narušit zasílání zpráv do vašich buněk, říkat jim, aby se změnily nebo chovaly způsobem, který by tělo normálně nehlásilo. Bylo zjištěno, že absorbuje nehty ve statisticky významných množstvích. 
  • Xylen: Xylen je aromatický uhlovodík používaný pro zpracování tkání a barvení v histologických laboratořích a rozpouštědlech v odvětví tiskařství, pryže, barvy a kůže. Toxicita se vyskytuje při nadměrném vystavení xylenu vdechováním, požitím a kontaktem s očima nebo pokožkou. Může rozpustit přírodní ochranné oleje z kůže a nehtů. 
  • Oxochlorid bizmutu: Oxychlorid bizmutu je přirozeně se vyskytující minerál používající se jako barvivo v kosmetice. Vytváří lesklý efekt v lacích na nehty. Toxicita vzniká pouze v podobě podráždění kůže u určitých lidí. Oxochlorid bizmutu je někdy odvozen z živočišných zdrojů, a proto se nepoužívá v produktech Sundays. 
  • Etyl tosylamid: Etyl tosylamid je plastifikátor a filmotvorník v laku na nehty. V EU byl zakázán kvůli jeho antimikrobiální aktivitě, ale není považován za nebezpečný pro člověka.

Výrobky Sundays Cosmetics neobsahují tyto chemikálie.

Snímek obrazovky 2019-07-16 v 10.22.37

 

button3

 


 

 

Zakladatelka Trice Angie Christiansen o RAAW

Značka RAAW vznikla v době, kdy jsem se přestěhovala z Kodaně do New Yorku. Žila jsem zdravě, jedla organicky a dobře jsem se o sebe starala. A každý den jsem se hýčkala oblíbenými kosmetickými produkty, nebo aspoň jsem si to myslela. Z nějakého důvodu jsem nikdy nepřemýšlela o potenciálně škodlivých chemikáliích, které tyto konvenční produkty obsahují, a o tom, jak se vstřebávají přímo do našeho těla.

Jednoho rána jsem se probudila s hroznou vyrážkou na obličeji. Udělala se mi po drahé a renomované značce, kterou jsem používala a ve kterou jsem jednoduše věřila. Kůže kolem mých očí měla fialový odstín, byla vrásčitá a šupinatá. Bylo to opravdu děsivé. Začala jsem zkoumat složení produktů a v tu chvíli jsem se rozhodla, že už si nikdy nebudu dávat na kůži žádné škodlivé chemikálie. Zrodil se nápad vytvořit holistickou kosmetickou značku, která bude odrážet mé pojetí „krásy“ a produkty budou dobré pro mou pleť, tělo i okolí.

RAAW je vyrobená z organických, udržitelných a divoce sklizených ingrediencí a oceánských rostlin. Nejlepší přírodní ingredience a nejlépe střežená tajemství v láhvi. Není třeba volit mezi přírodním složením nebo výsledky – RAAW Alchemy je vše v jednom.

 

button3


 

mceclip0-94

O značce Innersense

Innersense Organic Beauty posouvá hranice možného a díky nejnovějším metodám vytváří unikátní vlasové produkty, a to bez použití chemie. Naopak dbá na použití čistých a luxusních ingrediencí, které jdou ruku v ruce s profesionálním výkonem. Připravte se tedy na dokonalý objem jako od kadeřníka a neskutečně krásné přírodní parfemace. Díky tomu se z každého používání stane wellness rituál, kterého se nebudete moc nabažit.  

Co můžete od Innersense vždy čekat? 
Čisté složení, transparentnost a závazek vůči životnímu prostředí. To znamená, že v našich produktech nenajdete žádné parabeny, silikony, sulfáty, syntetické vůně nebo další pochybné přísady.

We Believe In Clean. Pure. Beautiful.

 

Formulováno prostřednictvím vědomé chemie, lisované za studena, destilované nebo jinak zpracované bez syntetických látek pro zachování čistoty.

Formulováno bez: ftalátů, ethoxylátů, sulfátů, silikonů, 1,4 dioxanu, parabenů, petrochemických sloučenin, propylenu a butylenglykolu, PEG, MEA, TEA, MIA, EDTA umělých barviv nebo syntetických vonných látek.

Bez lepku, bez testování na zvířatech a bez GMO. Vysoké koncentrace klíčových složek znamenají méně vody.

 

 Klíčové ingredience:

Ingredience přímo z přírody, pěstované ekologicky, udržitelně a bez chemie. Eticky sklízeno a získáváno z důvěryhodných, transparentních plantáží, sadů a farem z celého světa.

button3