Líčírna family Klára Pokorná

BANNERblogloversklara

 

Klárka je nejen naše soulmate, která nás vždy svým smíchem a pozitivním přístupem k životu dobije energií, ale především je známá jako tvář komunity YOGA GANGU, který založila. Lektorka jógy s certifikátem přímo z Advanced Yoga Teachers Training pod vedením Dylana Wernera, cestovatelka, trenérka, milovnice všech sportů včetně jezdectví, surfařka a vzor, který motivuje spoustu lidí odhalit své lepší já. "Je to právě vystoupení z komfortní zóny, co nás dělá silnější." – Svět očima Klárky najdete v našem článku.

 

1. Jaké jsou tvé vzpomínky na první setkání s Líčírnou? 

Pamatuji si ten moment, když jste otevřeli první obchod na Vinohradech. Říkala jsem si, že k vám rozhodně musím zajít, protože o vás všichni mluvili. V té době jsem ale žádnou dekorativní kosmetiku nepoužívala a mé maximum byl denní krém s SPF. Nějaký čas poté mi Teri Hodanová přinesla na zkoušku multilíčidlo od Manasi, a tím se odstartoval můj “love relationship“ s Líčírnou.

 

2.Kdo/co tě inspiruje?

Všichni, kteří si plní své sny! Ti, kteří to mají občas těžké, a i přesto se nevzdávají.

 

3. Co je dle tvého názoru největším přínosem clean beauty? 

Krásná a hlavně zdravá pleť. Možná i celková změna životního stylu, protože v důsledku vám dojde, že i malé změny dokážou velké věci. 

 

4. Prozradíš svou běžnou beauty rutinu? 

Ou yesss! Čisticí gel od Codex Beauty, následuje hydratační pleťová mlha od Josh Rosebrook, pak hydratační krém od Codex Beauty a končím olejovým sérem od Venn. To vše s mou milovanou masáží pomocí Guashy nebo Face Yogy.

  

Snímek obrazovky 2022-02-02 v 23.36.56 

 

 

 

 

5. Jaký produkt z Líčírny u tebe najdeme vždy v kosmetické taštičce? 

Gel na obočí od Kjaer Weiss v odstínu Deep Brown, protože perfektní obočí je “must have“! 

 

6. Jak vnímáš pojem slow beauty? 

Já osobně to vnímám jako něco, čeho bychom měli být přirozeně všichni součástí. 

 

7.Co bys poradila svému mladšímu já?

Používat SPF na dekolt i ruce, když jezdíte na koni! (pozn. Klárka má vlastního koně, na kterém aktivně jezdí už od mala)

 

8.Můžeš se s námi podělit o nějaký tvůj pořádný beauty úlet?

Můj největší beauty přešlap? Pamatuji si, že když jsem chodila na střední školu, tak byly hrozně trendy jedny modré oční stíny z drogerie, které jsem si samozřejmě pořídila! Dokážete si mě v tom asi představit… (P.s. ty stíny mi nesluší, jsou velmi pigmentované a v líčení opravdu zdatná nejsem!)

 

 

 

 

MOJE OBLÍBENÉ PRODUKTY 

 

 

 

 

 

 

Snímek obrazovky 2022-02-02 v 23.37.46

 

9.V rámci “wellbeing“, máš nějaký objev, který bys doporučila ostatním zkusit?

Nezapomínejte na pravidelné doplňování vitaminů. Já osobně miluji ty od značky WelleCo Australia, které každé ráno piju. Jejich suplementy jsou nadupané všemi vitamíny, minerály a super potravinami, které potřebuji. 

 

10.Jak vnímáš pojem SEBELÁSKA?

Pro mě je to správné vnímání těla i duše. To, že přemýšlíte o tom, co jíte, pravidelně cvičíte, věnujete se svému duševnímu zdraví nebo používáte clean kosmetiku. Prostě se o sebe staráte S LÁSKOU.

 

11.Tvůj ideál krásy?

Všechny holky, co surfují na Waikiki – takové ty “sun kissed goddess“!

 

12.Na co se můžeme těšit tento rok s Yoga Gang Fam?

Na strašně moc věcí!  YG Pop-up, Yoga event na Fontáně, YG tour po celé ČR samozřejmě spoustu online lekcí a aktivit - máte se opravdu na co těšit :-)