Hello Clean Spring

Cleanspring2

 

 

Přivítejme jaro se svěžestí a čistotou přírodních produktů. Zimy už bylo dost, a tak se pojďme naladit na přicházející jaro a léto s produkty, které okoření a rozzáří naší tvář. Pleť si zaslouží pořádnou dávku hydratace, rozjasnění a nezapomínejme ani na SPF ochranu proti slunečnímu záření a veselé barvičky;-) To vše si pro nás přírodní kosmetika nachystala a my si teď odtajnímě zmíněné pilíře.

 

 

 

 

kcn-Juice-Beauty-Stem-Cellular-CC-Cream-

 

SPF ochrana v každodenní péči či v make-upu? Žádný problém!

SPF neboli ochranný faktor nám prozradí, jak účinnou ochranu před UVB zářením nám opalovací prostředek poskytne. Například opalovací krém s faktorem 10 nás ochrání před UVB zářením z 90 %, faktor 30 nás ochrání před 97 % UVB záření a produkt s faktorem 50 pak 98 % UVB záření. Žádný opalovací krém Vás tedy neochrání 100 % před slunečním zářením. Rozdíl mezi 30 - 50 je tedy asi 1%. Co ale SPF faktor dělá? Je to označení pro schopnost opalovacích krémů blokovat UVB záření, které působí na naší pleť a může ji spálit nebo způsobit začervenání pokožky. Proti škodlivému UVA záření nás ale SPF faktor nechrání. Je tedy dobré pobyt na slunci vždy omezovat na 2-3 hodiny a u rizikového fototypu mnohem méně.

Pro Střední EU pokud nejste velmi světlý fototyp tak vám bohatě stačí SPF 30. Pokud vyrážíte kamkoli k rovníku volte podlé svého fototypu a skušenpstí mezi 30-50. 

  • Juice Beauty stem cellular CC cream SPF 30 - se pyšní SPF 30 a k sehnání je v šesti perfektních odstínech, které se příjemně přizpůsobí vaší pleti a mezi kterými si nalezne ten správný odstín opravdu každý.
  • Ilia Beauty Super serum skin tint SPF 30 - je naprosto bezkonkurenční make-up na jaro/ léto. Díky své svěžesti a lehké textuře ho na pleti vůbec necítíte. Dokonale s ní splyne a zajistí dokonalé sjednocení. Zároveň budete profitovat z kyseliny hyaluronové, kterou make-up obsahuje. Pleť je tak šťavnatá a díky SPF faktoru je připravena na slunné dny, která nás zajisté čekají.
  • Inika organic Sypký minerální pudrový make-up SPF 25 - toto ocení hlavně ty z vás, které nejsou fanynky tekutého make-upu. Zde se snoubí lehoučká textura pudru se sílou krycího make-upu. Opět je zde pro vás sluneční ochrana v podobě SPF 25. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hydratace, hydratace a zase ta hydratace...

Jeden z nejdůležitějších pilířů celoroční péče o pleť je hydratace. Po zimě je pokožka velmi často dehydratovaná a unavená. Je tedy potřeba jí dopřát intenzivní hydrataci, aby se do pleti navrátil život, a o to lépe pak naše pleť vypadala. V neposlední řadě platí fakt, jak dobře si pleť připravíme, tak dobře nám pak bude fungovat následný make-up či jiné produkty, které následně budeme aplikovat.

    • Dafna’s Moisture light + je ideální spojení, hydratace, jemné textury a příjemného pocitu na pleti. Vhodný je pro všechny typy pleti, neboť díky lehké textuře ho ocení jak pleť mastnější, tak smíšená a na letní měsíce se po něm nemusí bát sáhnout ani pleť suchá, jelikož ne každý má rád pocit mastnoty na pleti v horkých letních dnech. 
    • Josh Rosebrook Hydratační maska s výtažkem ze senny indické je perfektní pomocník pro okamžité doplnění hloubkové hydratace. Pokud vaše pleť potřebuje akutně doplnit hydrataci, aby si navrátila svou svěžest, doporučujeme nechat masku působit přes noc. Pleť je pak napitá, vypnutá a vypadá přímo skvěle. Hydratační masku doporučujeme mít po ruce celý rok.
    •  Aeos Přírodní osvěžující hydratační mlha je nadneseně a doslova sklenička vody pro pleť. Můžete použít kdykoliv během dne, na make-up i pod make-up, záleží jen na vás, kdy se budete chtít osvěžit. Obzvláště je tento produkt oblíbený v letních měsících.

 

  

 

 

 

  

 

Snímek obrazovky 2022-04-25 v 22.38.19 

 MUST HAVE!

Ideální produkt na jaro je ten s lehkou texturou.

S přicházejícím teplem jsou hutné textury pro pleť příliš těžké a můžou se hůře vstřebávat. Pak na pleti "stojí" a nedochází k vytouženému výsledku. Toto pravidlo se může v letních měsících vztahovat i na sušší pleť, ale vždy je potřeba si produkt nejdříve zkusit. Nezapomínejme, že v daném ročním období má každá pleť své specifické požadavky, kterým musíme naslouchat.

 

    • Kjaer Weis Luxusní bio certifikovaný tekutý make-up s kyselinou hyaluronovou - lehký make-up, který s pletí splyne, jako by byl její součástí. 
    • ILIA Přírodní krémový korektor - díky velmi lehké, krémové textuře se s ním jednoduše pracuje a skvěle se vrství. Po zapracování přirozeně splyne s pletí a doslova se stane její součástí. 
    • Vapour Gentle Illuminating Primer - sjednotí a projasní vaši tvář a opticky ji vyhladí.
    • Inika Organic - přírodní zapečený minerální make-up - synonymem pro tento produkt je jemný, lehký a neobyčejně příjemný. 
    • Manasi 7 Přírodní matující pudr Translucent - transparentní pudr z pravého hedvábí získávaného z ETICKÝCH ZDROJŮ.
    • NUI Cosmetics Natural Mascara - 100% přírodní řasenka, která opravdu vydrží. Na jaro/léto doporučujeme zvolit hnědý odstín, který bude působit více přirozeně k opálené pleti.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6372_highlight-stick-and-swatch-sq-g-2021-1024x1024Bronzery & Rozjasňovače ... Ano, na jaro je to skoro povinnost :)

Bronzery napomáhají pleti vypadat jako po slunečním dotyku nebo nám tento pocit pomohou prodloužit. Nezapomínáme opět na pomůcku “méně je více”, a tak to nikdy s tímto produktem nepřeháníme. Vybíráme vždy ten, který bude vypadat přirozeně, a proto odstínový rozdíl by neměl být příliš velký od našeho přirozeného tónu pleti. 

Rozjasňovače jsou přidaná hodnota líčení. Pro decentní rozjasnění, doporučujeme produkt pudrový. Naopak pro ty z vás, kdo by rád rozjasnění plnější či více multifunkční, zde se nemusíte bát produktu krémového. Na teplé měsíce je to "must have" doplněk, který dodá do tváře svěžest, která nám po zimě chybí.

 

  • NUI Přírodní kompaktní bronzer ve dvou barvách - je příjemný na nanášení a jeho oblíbenost pramení i z velmi vkusně zvolených odstínů. Na výběr máte dva, jeden světlejší a druhý pro tmavší odstín pleti. Díky kompaktní podobě je vhodný i na cesty.
  • Alima Pure Přírodní minerální sypký bronzer - perfektní pro milovnice sypkých produktů a taktéž pro ty z vás, které uvítají flexibilitu produktu. Bronzer si totiž můžete navrstvit dle libosti, a tím pádem si můžete výraznost produktu uzpůsobit svým aktuálním potřebám.
  • Manasi 7 - multilíčiclo Roseate - je dokonalé spojení harmonického letního líčení. Lze ho použít jako klasické multilíčidlo, ale jeho benefit je teplý tón evokující letní opálení, a proto je tak vhodný pomocník na konturování a bronzování tváře.  
  • Kjaer Weis Luxusní Bio certifikovaný rozjasňovač - lehoučký pudrový produkt, který však udělá velkou službu. Pro decentní rozjasnění je to ta nejlepší volba. Jako vždy u značky Kjaer Weis je tu i velký benefit nádherného balení, do kterého si posléze budete dokupovat jen náplň.

 

 

 

 

 

 

 

 

mceclip0-34Jarní barvy... inspirujte se!

Rády bychom vám představily naše novinky i zaběhnuté stálice, které krásně navazují na stávající jarní období. Je radost vidět, jak se hranice přírodní kosmetiky posouvají a odhalují další a další možnosti. Máme pro Vás opět malou ochutnávku z toho, co nám naše značky přinesly.

 

  • Ilia Multifunkční přírodní paletka - nevíte, který odstín si vybrat? Tak zkuste naší novou paletku, kde máte výběr multilíčidel, která je plná svěžích a pozitivních barviček. Barevná škála multilíčidel jistě efektivně podtrhnout váš jarní šatník. Paletka obsahuje 6 podmanivých odstínů a jeden je hezčí než druhý!
  • Manasi 7 Multilíčidlo Sanguinello - je synonymem pro sluneční měsíce. Nádherný broskvový odstín, který perfektně splyne s opálenou pletí. Odstín je velmi osvěžující, a proto se tak krásně hodí k letním měsícům. Při jemné aplikaci se perfektně hodí i k decentnímu líčení a pokud si dopřejeme výraznější vrstvu produktu, budou vaše líčka doslova zářit svěžestí.  
  • Kjaer Weis Lesk na rty Courage -  pokud je vám příjemnější forma lesku, zkuste tento neodolatelný a šťavnatý odstín. Taktéž krásně podtrhne snědou pleť a tím tak zvýrazní i letní líčení. Díky báječnému složení bude o vaše rty pečováno po celý den. 
  • Sundays Lak na nehty Inspire - nezapomínejme ani na nehty, neboť i naše ruce jsou naše vizitka. Zkuste své nehty rozsvítit s odstínem Inspire. Můžete si být jisté, že upoutáte pozornost. Nebojte se barev a experimentujte, je to zábava.