Summer Skin

summer2022

 

 

 

COLOURS&FUN

K létu bezpochyby patří pořádná dávka hydratace, výrazné barvy a SPF faktor stejně, jako orosená sklenka prosecca. Připravili jsme pro vás letní manuál, ve kterém poradíme, které produkty jsou podle #licirnafamily letní must-have.

Texturu krému byste měli volit takovou, která vás nebude obtěžovat. Bude lehká, ale zároveň dostatečně výživná, aby seděla vašemu typu pleti. Správně vybraný SPF faktor je bez debaty každodenní nutností a to nejen během letních dnů. Chrání totiž pleť před negativními vlivy slunečního záření a prodlužuje tak její mladistvý vzhled. U make-upu se držte hesla “ méně je více”. Protože kdy jindy nechat pokožku dýchat a ulevit ji od těžkého make-upu než v létě? Inspirujte se naším manuálem a vyberte si produkty, které s vámi zažijí festivaly, dovolenou u moře nebo procházku po romatickém městě.

 

OCHRANA PLETI

Ideální SPF faktor? Známe ho a rozhodně si ho nenecháme pro sebe! CC krém od Juice Beauty je naším věrným parťákem po celý rok, ale v létě jeho přednosti oceníte dvojnásob. 

Hydratační krém od Juice Beauty s SPF 30 ochranou díky šetrnému složení bez olejů a chemických filtrů, nezanechává na pleti mastný film a neucpává póry.

Pokud sháníte hydratační krém s faktorem, který bude svou texturou lehký a nebude pleť zatěžovat, vsaďte na krém od Joshe Rosebrooka. Na výběr máte verzi klasického krému, ale i lehce zatónovanou. Ta bude vyhovovat hlavně těm z vás, kteří touží po jemném sjednocení pleti.

NOVINKA!! Samoopalovací mlha od Inika Organic. Pokud se sluníčku raději vyhýbáte, ale přesto chcete bronz a opálenou kůži i obličej vyzkoušejte samoopalovací mlhu. Vytváří přirozené zlatavé opálení bez obsahu chemie. Jednoduchá aplikace pomocí rukavice nevytváří nechtěné fleky.

 

 



istockphoto-510241670-612x612

 

 

 

 

DÁVKA HYDRATACE

Hydratace vnitřní i vnější je alfa omegou krásné pleti. No kdo by po ní netoužil? Máme pro vás hned několik tipů na produkty, na které v Líčírně nedáme dopustit. Ať už se jedná o pleťové krémy a masky nebo hydratační mlhu, kterou můžete mít po celý den v kabelce.

Zcela jistě si vyberete to, co po čem vaše pleť tajně touží.

 

  

     

 

 

m9eThtdQ

 

TROCHA BAREV

Jak už jsme zmínili na začátku tohoto článku, lehčí textury u make-upu za nás hrají prim. K pleti perfektně přilnou, nezatěžují ji a dopřejí ji lehké barevné sjednocení. Nezapomínejte ani na produkty jako je rozjasňovač, který vám dodá pomyslnou jiskru, bronzer podpoří opálení, rtěnka přidá na sex-appealu a precizní pedikúra vynikne v otevřených sandálkách.

 

 

 

 

 

 

Snímek obrazovky 2022-06-22 v 22.36.40

FINÁLNÍ (VOŇAVÁ) TEČKA

Čím jiným doplnit celkový look než dokonalou letní vůní?

Za nás je favoritem jednoznačně SALT od Ellis Brooklyn, která bez nadsázky voní jako moře. SUN FRUIT zase díky obsahu fíků a kokosu perfektně nahradí piňa coladu a s vůní WEST nešlápnete nikdy vedle.

Už máte jasno v tom, co si letos v létě pořídíte?