SVATEBNÍ RITUÁL


 předsvatební
 
DAFNA´S PERSONAL SKINCARE
Svatební rituál
 
Chystáte se na svůj velký den? Předsvatební rituál se značkou Dafna's Personal Skincare spojuje luxusní péči o pleť s unikátním manuálním liftingem obličeje a exkluzivní 30minutovou LED světelnou terapií, která dodá vaší pleti energii a vitalitu. Vaše pleť bude po ošetření přirozeně rozzářená a vaše mysl zklidněná.
 
 
  90 minut   3.900 Kč         rezervovat  >   
120 minut   4.500 Kč *
 
Co všechno rituál obsahuje?
 

Vaši pleť nejprve dvoufázově vyčistíme a tím připravíme pokožku na následující kroky. Čištění pleti provádíme nejprve ultrazvukovou špachtlí a poté dočistíme manuálně. Pokračujeme jemnou exfoliací, která odstraňuje odumřelé buňky a podporuje obnovu pleti. Následuje aplikace pleťové masky podle typu pleti a požadovaného efektu. Po smytí masky aplikujeme sérum, které hloubkově zapracujeme do pokožky pomocí ultrazvukové špachtle. Pokračujeme 30minutovým manuálním liftingem obličeje. Tato inovativní metoda využívá šetrných, ale efektivních technik masáže k protažení svalů obličejové části, zlepšení elasticity pokožky a redukci viditelných známek stárnutí.

U verze 120 minut následuje 30minutová LED světelná terapie, jejíž specifické vlnové délky světla pronikají do hlubších vrstev pokožky, stimulují produkci kolagenu, redukují jemné linky a působí proti příznakům stárnutí. Během působení LED světla si budete užívat relaxační masáž rukou. V neposlední řadě věnujeme i velkou pozornost dekoltu, který zbavíme odumřelých kožních buněk pomocí jemného peelingu, masírujeme a na závěr aplikujeme speciální liftingový krém. Celý rituál zakončíme vhodnou denní péčí.

Doporučujeme absolvovat ošetření ideálně týden až dva před svatbou.

Pro jakou pleť je rituál vhodný? Pro všechny typy pleti.

* Tento treatment si můžete zarezervovat telefonicky u nás v Líčírna Studiu: 777 893 429