10 MINUTE MAKE-UP

BANNERblog10minute

 

 

Není čas ztrácet čas! Hlavně ve dnech, kdy potřebujeme vypadat svěže a upraveně v co nejkratším možném čase. Připravili jsme pro vás prověřené tipy, které vám usnadní ranní make-up rutinu, bez toho, aby vaše pleť přišla o výhody kvalitní péče. Náš make-up je totiž péče i líčení v jednom. Nechte se inspirovat tipy na multifunkční produkty z bio olejů, másel a vosků, objevte make-upy, které vaši pleť hydratují a chrání nebo sametové rtěnky, se kterými už nemusíte dělat kompromis mezi krásou a komfortem při nošení. Zní to dobře? Ano! Tak se tomu podíváme na zoubek.

 

 

1. Kvalitní podklad podle typu pleti  

Základem úspěchu je kvalitní podklad, vybraný podle potřeb vaší pleti. Mastná pleť ocení matující primer nebo lehká hydratační séra, které se velmi rychle vstřebají, bez zanechání pocitu mastné pokožky. Suchá pleť potřebuje především obnovit lipidovou bariéru. Proto bude milovat především hutnější oleje a primery, chránící citlivé tváře před vlivy okolního prostředí. Pro dehydratovanou pleť vybírejte hydratační produkty s nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou, případně lehčí oleje, které se vstřebávají hlouběji do kůže a zároveň zabraňují odpařování vody z pleti. Nezapomínejte také na potřebnou SPF ochranu.

Podrobnější informace o vhodných podkladech a péči pro různé typy pleti najdete v sekci Organic Guide > Diagnostika pleti a výběr produktů.

 

 

  

 

 

 

 

2. Make-up / BB krém, který se snadno nanáší, sedí téměř všem a vaše pleť ho bude milovat

Se správnými produkty, je sjednocená a svěží pleť otázkou pár tahů štětcem. Jeho jemné chloupky rychle a rovnoměrně make-up rozpracují po celé tváři a dostanou se také do jemných vrásek, pórů a záhybů. Zkuste vyměnit nanášení make-upu prsty za některý ze štětců a uvidíte, že si ten pocit zamilujete! V kombinaci s lehkými texturami následujicích make-upů je úspěch zaručen.

 

 

 

3. Korektor

Pro někoho může být požití korektoru zbytečné, a tak trochu navíc. Při správném použití, ale dokáže pár jeho doteků zakrýt nedokonalosti i lehce projasnit a vytvarovat obličej. Korektor nanášejte pod oči, k nosu a pod obočí a rázem máte naspáno o pár hodin navíc (nebo alespoň vaše tvář neprozradí opak ;) ). Místa, na která můžete korektor použít jsou znázorněna na následujicím obrázku. 

 

 

 

 

4. Contouring/bronzing a highlighter v tyčince

Bronzer či rozjasňovač v tyčince dokáže během pár vteřin a několika tahy, udělat zázraky. Že přeháníme? Rozhodně ne! S těmito produkty obličej vystínujete a dodáte mu zdravější a opálenější vzhled. Výsledný efekt bude přirozený, šťavnatý a prozářený. Použití produktů v tyčince je velmi rychlé, jednoduché a efektní. Nechte se inspirovat obrázkem níže a vyzkoušejte sami, že jeho nanesení zvládne opravdu každý. A pamatujte, že méně je více!

 

 

 

HOW-TO-DO-FACE-CONTOURING-ladies-who-online-caro-semaan-@carocare5-dubai-meetup-dubai-ladies-group-sephora-picture-credit

 

 

5. Fixace 

Aby vaše úsilí na pleti vydrželo co nejdéle, je potřeba make-up zafixovat. Fixace transparentním pudrem je vhodná především u mastné a smíšené pleti. Suchá a dehydratovaná pleť většinu přebytečného mazu vstřebá a naopak bude potřebovat několikrát denně osvěžit květinovou mlhou. Pokud máte mastná oční víčka, můžete lehce přepudrovat, kromě T-zóny, také oční okolí. Tento trik vám pomůže eliminovat nežádoucí rozmazávání řasenky.

 

 

 

 

6. Oči a obočí

Úprava obočí pomocí gelu s kartáčkem, je stále oblíbenější. Nanášení je rychlé, snadné a skvěle zapadá do našeho konceptu rychlého make-upu do 10 minut. V šestém kroku proto využijeme pouze dvě řasenky. Jednu na řasy a druhou na obočí. Podle typu svých řas a odstínu obočí vyberte vhodné produkty, které vám pomohou k perfektnímu výsledku.

 

 

 

 

 

 

7. Kouzelné multi-líčidlo na tváře, oči i rty

Sedmička je naše oblíbené číslo, a tak tímto krokem náš make-up look zakončíme. Jeden produkt na oživení tváří, očí i rtů. To zní celkem dobře ne? Multilíčidla jsou skvělým pomocníkem, proto je dobré mít je stále v kabelce. Nanášejte je prsty nebo přímo tyčinkou na níže uvedené oblasti. Vše pak rozpracujte prsty do ztracena podle požadované intenzity a výsledného efektu na pleti.

 

 

viral one stick one look

 

 

 

To to uteklo, že? Jak se vám líbí výsledný look podle našeho článku? Pokud si přejete poznat více triků a další možnosti organického make-upu, můžete využít jednu z našich služeb pronikání do tajů světa green beauty. Rezervujte si svůj čas nebo se zastavte na jedné z našich kamenných prodejen a poraďte se s našimi odborníky. Těšíme se na vás!

 

button4