Líčírna family Koki

BANNERblogloverskoki2

3, 2, 1, …slavíme! Blížící se konec roku je ve znamení oslav a my bychom rády oslavily jednu ženu, která nás inspiruje během celého roku. Znáte jí pod přezdívkou Koki9, sama se vnímá jako "beauty observer“ a působí jako fotografka, make-up artistka i modelka. Její rukopis (viditelný nejen v módě a beauty) je patrný na první pohled. S Kačí se známe již několik let, a kromě nezaměnitelně osobitého stylu a smíchu, nás baví i její pozitivní přístup, krásná energii a kreativita, která přesahuje zažité konvence. Jsme rády, že se s námi podělila o vnímání jejího světa, podlehla kouzlu clean beauty a neustále posouvá hranice líčení a boří tak zajeté mýty a pravidla! #letsrockit

1. Jaké jsou tvé vzpomínky na první setkání s Líčírnou?
Mluvilo se o ní všude kolem mě, a proto jsem si říkala, že jsem na ní opravdu zvědavá. V té době jsem byla součástí redakce Elle, a tak jsem měla možnost produkty vyzkoušet.
2. Kdo/co tě inspiruje?
Mojí obrovskou inspirací jsou babička a mamka. Babička je velká propagátorka doslova mazání si celého těla a také toho, že člověk by se neměl přestat hýbat. Mamka mne zase inspiruje v rozvíjení kreativity a je mou módní múzou. Když se zamyslím přímo nad make-upem, tak i samotná paletka nebo barva mne dokáže inspirovat, vždy se mi něco vybaví.

 

 

 

 

 

Snímek obrazovky 2021-11-29 v 17.31.17

 

 

3. Co je dle tvého názoru největším přínosem clean beauty?

Samotné složení produktů a změna přístupu ke kosmetice.

 

4. Prozradíš svou běžnou beauty rutinu?
Ráno i večer si pleť vždy vyčistím. Pak velice ráda používám tonika a pleťové vody. Sérum aplikuji podle potřeby a nakonec volím výživný krém. Samozřejmě nezapomínám také na SPF ochranu :) Líčení a make-up tvořím podle nálady.  

 

 

 

 

 

 

5. Jaký must have produkt z Líčírny najdeme u tebe na poličce nebo v kosmetické taštičce?
Miluju všechny Manasi 7 krémové produkty a Gressa krycí make-up. Také jsem si hodně oblíbila Vapour bronzer, protože má skvělý odstín!

 

 

 

  

Tipy na Clean Beauty podle Koki:

 

 

 

 

 

 

6. Jak vnímáš pojem slow beauty?

Pro mě je to spotřebovat produkt do konce a nesahat po nových věcech bezmyšlenkovitě. Vyhnout se tak plýtvání. V mém případě, když vím, že nějaký produkt dekorativní kosmetiky nevyužiji nebo nespotřebuji, tak ho jednoduše věnuji dále a nekupuji zbytečně nové líčení.

 

 

7. Co bys poradila svému mladšímu já? Prozradíš nám nějaký tvůj pořádný úlet?

 No… používala jsem hodně make-upu :) Což opravdu není až v takovém množství potřeba. Jinak co se týče kreativní stránky, neměnila bych vůbec nic.

 

 

 

 

Snímek obrazovky 2021-11-29 v 17.33.108. V rámci “wellbeing“, máš nějaký objev, který bys doporučila ostatním zkusit?

Rozhodně nepodceňujte svůj spánek. Mějte ho na stejné úrovni jako práci. Já osobně bych bez správně načasovaného spaní absolutně nefungovala. Odrazem nekvalitního spánku a “zrcadlem“ je pak má pleť, která se mi okamžitě zhorší.

  

9. Pojem SEBELÁSKA. Jedna věc, kterou máš na sobě nejraději?

Pozitivní přístup k životu. A hlavně věci přijímám a beru, tak jak jsou.

   

10. Srdečné přání všem našim Líčírna fanouškům do roku Líčírně do roku 2022?

Věřím, že svou filosofií osloví ještě spoustu dalších lidí a pomůže nám objevit nové skvělé produkty, které jsou opravdu i pro ty nejnáročnější zákazníky.. Prostě ať se vám moc daří.