Líčírna Family Petra Nesvačilová

Aura, krásná energie, osobitý humor i ženství. Péťa je talentovaná herečka, režisérka, spisovatelka a nově i maminka malé Jasmínky. Nádherná laskavá žena, plná lehkosti a životního nadhledu se srdcem na správném místě. V její společnosti se cítíme šťastně, bezstarostně krásně, baví nás její smysl pro humor a první asociace? Čistá RADOST!

Co se vám vybaví, když slyšíte název Líčírna? Pamatujete si na první setkání?

Slovní spojení jako veliká radost, krása a péče.

Poprvé jsem Líčírnu zaregistrovala na sociálních sítích, kde jsem na Instagramu viděla skvělou komunikaci směrem k zákazníkovi. Zaujal mne styl komunikace, kde děvčata představují nejen koncept Líčírny, ale i clean beauty produkty. Pak už to byl jen malý krůček k tomu, abych Líčírnu osobně navštívila. První dojem po příchodu byl jako bych se ocitla ve voňavé galerii, kde je spousta věcí k obdivu. Strašně jsem si to užila.

Prozradíte, jak vypadá vaše denní beauty rutina?

Základem je řádné čištění pleti, které nikdy neopomenu. Na základě správného čištění se pak hezky vstřebají pečující produkty na pleť i případné líčení. Má srdcová záležitost je značka Kjaer Weis, kde používám korektor, který skryje jak kruhy pod očima, tak i nedokonalosti pleti. Obočí upravím a zafixuji gelem od stejné značky v odstínu Deep brown a na rty i tváře pak aplikuji RMS multifunkční paletku.

V říjnu loňského roku se vám změnil život, do rodiny jste přivítali dceru. Co pro vás osobně bylo tím největším zlomem?

Největším zlomem je pro mne přijetí právě zmíněné nové situace, která je diametrálně rozdílná, než byla ta stávající a také obrovská láska, kterou cítím. Je jiná než ta, kterou jsem doposud znala. Odlišné slovo “miluji“ než cítím k mému muži. Stejně veliké, ale přesto tak jiné. Dalo by se říci, že je to kouzlo.

Jako divadelní i televizní herečka nebo moderátorka se musíte často líčit a pleť je tak zatěžována extrémním líčením. Nějaká osvědčená rada, jak dostat pleť do kondice?

Jak jsem již zmínila, klíč spočívá v hydrataci a čištění. Co mohu doporučit a mám opravdu osvědčené během jakéhokoliv ročního období je hydratační mlha od značky AEOS. Probouzí unavenou pleť a dodává jí potřebnou hydrataci během dne.

Naše čtenáře zajímá, jaké jsou vaše nejoblíbenější produkty z Líčírny. Co najdeme ve vaší kosmetické taštičce?

Mám velmi oblíbené všechny produkty od dánské značky Kjaer Weis. Líbí se mi celková filozofie, složení i vizuální stránka produktů. Mám od nich make-up, řasenku, fixační gel na obočí, rtěnku a mnoho dalšího. 

V jednom rozhovoru jste řekla, že jste na sebe velmi přísná. Prozradíte nám, co máte na sobě nejraději?

To, že jsem společenská, mám ráda lidi a upřímně mě těší radost.

Máte nějaký tip nebo objev, který byste s námi chtěla sdílet? Třeba jak nejlépe relaxujete?

V jednoduchosti je krása. Za mě dlouhé procházky, klidně i několik kilometrů.

A co vy a kosmetické přešlapy z mládí, máte nějaké? 

Vzpomínám si na ikonické modré stíny a extrémně vytrhané obočí, které samozřejmě nekorespondovalo s mým tvarem očí natož obličeje.  

Už jako malá jste byla velmi kreativní a vytvořila si doma tzv. rádio Petra. Kreativita u vás přetrvává dodnes. Kde čerpáte inspiraci?

Inspiraci čerpám kdekoliv. Ve městě, v přírodě, v lese, v knihách apod. Velmi vnímám svět kolem sebe a dokáží mě zaujmout i maličkosti běžného života.

Co byste popřála našim čtenářkám do tohoto roku?

Ať jsou radostné a mají dobrý rok.

 

Věříte na minulé životy?  

Ano

Moře nebo hory?

Hory

Kočka nebo pes?

Pes

Víno nebo pivo?

Káva :-)

Film nebo kniha?

Film i kniha

Rudá rtěnka nebo balzám na rty?

Rtěnka Kjaer Weis