DEN ZE-MĚ

BANNERblogenviromental2

 

 

Pro někoho je Země jen třetí planetou sluneční soustavy se střední vzdáleností od Slunce a také největší terestrickou planetou v soustavě, pro dalšího třeba jen Modrou planetou pokrytou zhruba ze 70 % povrchu vodou, či dokonce mystickou bohyní Země, která je matkou všeho živého i neživého. Ať už tuto planetu vnímáte jakkoliv, shodneme se, že pro nás všechny je to společný prostor. Místo, které sdílíme po několik milionů let uprostřed tajemné galaxie.

Místo, ze kterého všichni vidíme jen ty stejné hvězdy na noční obloze a denně na nás dopadají paprsky jednoho jediného slunce. Je to jeden prostor – jedna šance pro život. Pojďme oslavovat planetu Zemi a život. Popřejme jí jen to nejlepší. Lásku, obdiv a ohleduplnost. Ohleduplnost od nás lidí. Buďme na ni hodní a chovejme se vědomě s respektem a úctou nejen při oslavách Dne Země. Radujme se, že ji máme. Spojme se a vytvořme svět, ve kterém nám bude dobře. Místo protkané respektem a radostí.

V Líčírně se snažíme přispívat i tím, že pro vás vybíráme tu nejčistší, designovou a udržitelnou krásu, kde život je v každé lahvičce. A tak bychom rády z celého srdce popřály této planetě, ať je obklopená lidmi, kteří ji mají rádi. Upřímně a opravdově. Bez zbytečných “ale“...

 

 

 

Děkujeme, že s námi hledáte jiné možnosti a podílíte se tak na změně konvenčního světa krásy. Stále věříme, že společně jdeme správným směrem a přejme si, že jednou se bude “čisté kráse” opravdu říkat pouze “krása”.

 

 

 

 

 

A přání naší planetě od Líčírna Lovers?

 

 

 

Eva Samková, Olympijská vítězka a snowboardcrossařka

Já osobně bych naší planetě ráda popřála, aby nám lidem na ní co nejvíce záleželo. Dávali jsme jí to najevo a uvědomili si, že bez ní tady nebudeme ani my. Abychom se o ní lépe starali a šlo nám skutečně o to, kde žijeme. Upřednostnit tak vzájemnou harmonii před penězi a neprodukovat zbytečné škodliviny. Podílet se společně na jejím opětovném uzdravení a pomáhat jí, aby naše příroda byla už jen zdravější a zdravější…

1000x1000-1519188984-eva-samkova

 

Taťána Kuchařová, Miss World & Charitiy Leader

Neznám nic kouzelnější a více fascinujícího než naší milovanou planetu. Popřála bych jí, abychom jí přestali (my lidé) škodit. Aby její síla překonala všechny katastrofy a nesváry světa. Není žádná planeta B, tak si jí važme…

 

69aa65279ca43b81a5d3881a1893cf76_resize=1080,608_

 

Anna Machová, Beauty redaktorka Elle

Milá Země, přeju ti, abys byla pořád místem radosti, kde se plní sny a žijí životy, o kterých se píšou romány a skládají písničky. Ať se k tobě chováme s úctou a láskou, aby mohla být stejným místem pro naše děti a děti našich dětí...S láskou tvoje A.

Snímek obrazovky 2022-04-20 v 22.48.55

 

Adéla Šponerová, Studentka a influencerka

Přála bych jí, aby si každý z nás uvědomil, že jen ona je ta jediná! Kouzelná, mocná, naprosto nenahraditelná, ale i zranitelná a křehká. Nemáme náhradní planetu č.2 - na to musíme denně myslet a s tímto vědomím o ni i pečovat!

 

Snímek obrazovky 2022-04-20 v 22.50.56

 

Denisa Barešová, Herečka

Popřát jen naší planetě je těžké... Spíše bych přála všem lidem, aby se k ní chovali krásně, odpovědně a vědomě. Aby jí neničili, byli ohleduplní a uvědomili si, že nemáme žádnou jinou planetu, protože máme opravdu jen tu jednu. Tobě, naše nejdražší planeto, přeji jen to nejlepší, abys vzkvétala a bylo ti s námi dobře. 

 

Snímek obrazovky 2022-04-20 v 22.21.22 

 

 

 

 

 

 P.s. Vždyť se přeci říká, že když si člověk opravdu něco hodně přeje, tak se to splní... My v Líčírně si opravdu z celého srdce přejeme, aby se všechny tyto krásné vzkazy jednoho dne splnily.

 

 

ORGANIC      CRUELTY FREE     VEGAN      PLASTIC NEUTRAL      RECYCLABLE    

Přírodní kosmeika je pro nás příjemná závislost a proto podporujeme certifikované značky, které podporují zemi i naše tělo. 

certif