Vánoční průvodce 2021 je tady !

BANNERblogvanoce

 

 

 

 

Staňte se expertem na přírodní/bio kosmetické dárečky. Od vás bude chtít dárek každý! 

Jako odborníci v nejžádanějších přírodních pokladech, vám letos podáme při výběru dárků pomocnou ruku. I když jste ve světe clean beauty úplně noví, pomůžeme vám se zorientovat. Ať už budete hledat mezi nejprodávanějšími, a tedy nejoblíbenějšími produkty, nebo chcete překvapit něčím ze světa novinek, tak slibujeme, že vám pomůžeme stát se tím, od koho chce dárek každý!

 

 

 

 

Malá clean beauty radost

 Je to zároveň drobnost do kabelky a luxusní péče. Malá radost, kterou bude mít obdarovaný k ruce kdykoliv během dne. Vybrali jsme dokonale neutrální barvy, které padnou opravdu všem. Je to výběr našich must-haves, po kterých vám nezůstane díra v peněžence, ale udělají nesmírnou radost. Ať už clean beauty nadšenci, nebo komukoliv, pro koho to bude úplně první čistě přírodní/bio produkt. 

 

 

 

 

 

 

Dárkové sady plné těch nejoblíbenějších produktů 

Je nám jasné, že nejlepší je sázka na jistotu. Vybrali jsme pro vás dárkové sety, které jsou vytvořené pouze z těch nejoblíbenějších produktů. Značky tak každou vánoční sezónu vytvářejí dárkové sety svých bestsellerů, aby nám ulehčili výběr. Dostat jeden z těchto krásných setů musí být pohádka! Jsou velmi chytře navrženy tak, aby obsahovaly produkty pro kompletní look či skincare rituál. Dárkové sady jsou ten nejlepší způsob, jak začít s přírodní kosmetikou! Vy i vaše pleť je bude milovat.

 

  

 

 

 

 

 

 Luxusní dárečky pro opravdové znalce clean beauty

 V clean beauty se luxusem rozumí ty nejvzácnější ingredience. Čím vzácnější a účinnější jsou, tím jsou také náročnější na pěstování, sklizeň či přepravu. Neplatíte za předimenzovaný obal, reklamu s celebritou nebo otravný marketing, který na vás číhá na každém rohu. Luxus v clean beauty jsou pečlivě vypěstované, koncentrované látky, jejich synergie, neodmyslitelná filosofie udržitelnosti, přísné certifikáty kvality a láska k řemeslu. Pokud hledáte dárek pro opravdového znalce clean beauty nebo vybíráte první produkt pro někoho, kdo si potrpí na velmi drahou kosmetiku, s výběrem těchto produktů rozhodně uděláte skvělý dojem. U nás v Líčírně si jeden z těchto produktů (nebo klidně všechny!) přeje najít pod stromečkem úplně každá z nás :)

 

Red-Edit-8-Bullets-Editorial-Genericmala

 

 

 Dárky, které potěší každého vegana

Pro ty, kteří vyznávají veganský životní styl, je mnohdy docela oříšek vybrat to pravé. Naše značky na tento trend však již dlouho pamatují, a proto si i fanoušci veganství u nás mohou vybrat ze široké nabídky make-upu i péče o pleť. Abyste ale nemuseli vybírat zeširoka také vy, vytvořili jsme selekci nejoblíbenějších veganských produktů. Můžete si tak být opravdu jistí, že dárek od vás udělá nefalšovanou radost!

 

  

 

 

 

 

 

Dárky pro úplné nováčky v přírodní kosmetice 

Vybíráte dárek někomu, kdo se právě zamiloval do přírodní kosmetiky? Nebo chcete být ti, kdo darují do zaběhnuté rutiny první clean beauty produkt? Máme pro vás několik tipů, které jsou ideálními dárky pro každého, kdo chce svět bio kosmetiky a líčidel teprve objevit. 

 

 

 

 

 

 

Bio kosmetika je skvělý dárek i pro muže!

Je to tak! I když se u nás věnujeme především organickému líčení a péči, nezapomínáme ani na naše drahé muže. Zde je několik super tipů, které každého z nich jistě potěší. P.S. Tento výběr je sestavený na základě dat, které jsme na svých vlastních mužích nasbíraly :)